Innsikt

Vi gjør det enkelt for kandidater å melde interesse for styreverv, og gir virksomheter et mangfoldig utvalg av kvalifiserte kandidater.

Link to: Majoriteten av dagens rekruttering skjer gjennom nettverk. Hvilke konsekvenser får dette for både kandidater og virksomheter?Link to: Dagens krav og forventninger til morgendagens styreLink to: Uavhengighet for gode beslutninger
Link to: Har dagens styre vært uendret de siste 10 årene? Er det på tide å fornye og tilføre annen kompetanse? Våre tanker om hva som kan utløse behovet for fornyelse.Link to: Styrerekruttering på agendaen! Hvem er Aboard?Link to: Hvordan er vår prosess, og hvordan går vi frem for å finne riktig kandidat? Vår evne til å finne de riktige kandidatene
Link to: Vi er opptatt av å effektivisere dagens prosesser, samtidig som vi opprettholder kvaliteten i rekrutteringenLink to: Vår fleksibilitet handler om at du selv velger i hvilken grad vi skal bistå din virksomhetLink to: Har dagens styre vært uendret de siste 10 årene? Er det på tide å fornye og tilføre annen kompetanse? Våre tanker om hva som kan utløse behovet for fornyelse.
Link to: Hvordan er vår prosess, og hvordan går vi frem for å finne riktig kandidat? Vår evne til å finne de riktige kandidatene Link to: Vår fleksibilitet handler om at du selv velger i hvilken grad vi skal bistå din virksomhet Link to: Har dagens styre vært uendret de siste 10 årene? Er det på tide å fornye og tilføre annen kompetanse? Våre tanker om hva som kan utløse behovet for fornyelse.