Samarbeid med Admincontrol

Aboard er stolte av å kunne presentere at vi har inngått et spennende samarbeid med Admincontrol. Vi ser frem til samarbeidet og takker for tiltroen til løsningene våre. I denne forbindelse har vi tatt en prat med daglig leder Møyfrid Øygard i Admincontrol for å snakke om partnerskapet og hva fremtiden bringer.


Hvem er Admincontrol?

Admincontrol er et internasjonalt SaaS-selskap med hovedkontor i Oslo, samt flere kontorer spredt i Norden og Storbritannia.

Admincontrol ønsker å bidra til økt sikkerhet og effektivitet i styrearbeidsprosesser, og med deres styreportal leveres en smart og sikker løsning for styrer, ledelse og andre interessenter. Den digitale samhandlingsplattformen muliggjør lagring, deling, kommunikasjon og signering på en sikker måte med streng kontroll over tilgang og nedlasting av materiale. Admincontrol tilbyr også styre-evalueringer. 

“Vi jobber med å sikre og effektivisere styrerommene. Gamle metoder trenger en oppdatering, og det er ingen grunn til at styrer i 2023 ikke skal ha en digital og effektiv struktur” sier Møyfrid. 

Hvorfor Aboard og Admincontrol?

Aboard og Admincontrol deler et felles mål om å profesjonalisere styrer, og utfyller hverandre dermed på en naturlig måte.

“Gjennom vårt samarbeid med Aboard bringer vi erfarne og kompetente mennesker sammen. Vi deler målet om verdiskapning, og jobber for profesjonalisering av styrerommet. Sammen utfyller vi hverandre, og vi har funnet naturlig sammen.” deler Møyfrid.

Møyfrid bemerker også at de ser et betydelig potensial i Aboard og plattformen vi tilbyr, både på nasjonalt og internasjonalt nivå.


Samarbeidet

Samarbeidet mellom Aboard og Admincontrol innebærer flere spennende initiativer, som gjensidige arrangementer og felles innholdsproduksjon. Videre vil samarbeidet innebære å fremme hverandre og dele viktig kunnskap. 


Refleksjoner om dagens rekrutteringspraksis:

Møyfrid deler tanker om at nettverksrekruttering har vært vanlig praksis over en lengre periode. Hun håper at flere vil se verdien av å gå utenfor sine etablerte nettverk, og mener at bruken av nøytrale plattformer og gjennomføring av nøytrale rekrutteringsprosesser vil gagne flere styrerom. “Min erfaring med Aboard er at dere er grundige i deres prosesser. Dere har utviklet en plattform som reflekterer at dere virkelig brenner for å løse oppgavene for dagens styrer og styrekandidater.»  


Vi gleder oss til samarbeidet med Admincontrol fremover!


Ønsker du å vite mer om Admincontrol, finner du mer informasjon på deres hjemmesider,
her.Skrevet av: Inger Helene Melbye-Larsen | 27.10.2023

nb_NONorwegian