Vår historie

Vi startet Aboard for å tilgjengeliggjøre kompetente kandidater for dagens styrerom og vice versa. Det er mangel på mangfoldighet i norske styrer og kun en liten del av et enormt nettverk involveres i fornyelsen av nye styremedlem. Derfor vil vi, gjennom våre tjenester, utfordre dagens rekrutteringstrender via relasjoner i lukkede nettverk.

Hvem er vi?

Vi er et tverrfaglig team med kompetanse fra rekrutteringsbransjen, endringsledelse, strategi, teknologi og psykologi. Vi samler kloke hoder med bredden av kompetanse som er nødvendig i et styre. Dagens, men også fremtidens samfunn krever at vi løfter blikket i retning av bærekraft og synlig mangfold. Hvordan gjør vi det? Nysgjerrighet. Vi må være nysgjerrig på det som avviker fra oss selv, våre standarder og metoder. Vi må se forbi vårt eget nettverk.

Ida Melbye-Larsen

Ida Melbye-Larsen

Partner og daglig leder

Ida har betydelig erfaring med strategiutvikling, endringsledelse og organisasjonsutvikling. Er styreleder og styremedlem i flere selskap.

Ben Christensen

Ben Christensen

Partner og Styremedlem

Ben er en strateg med 20 års erfaring som toppleder, mellomleder, styremedlem og gründer, på tvers av en rekke bransjer.

Kolbjørn Preus

Kolbjørn Preus

Assosiert partner

Kolbjørn har over 25 års erfaring med lederrekruttering og organisasjonsutvikling. Nominert til årets rekrutterer både i 2018, 2019 og 2020.

Øistein Grevskott-Larsen

Øistein Grevskott-Larsen

Partner og styremedlem

Øistein er investor, forretningsutvikler og analytiker med betydelig erfaring fra en rekke bransjer. Etablerte og utviklet Norsk Kundebarometer.

Christian Dalsvaag

Christian Dalsvaag

Partner og CTO

Christian er teknolog med bred erfaring som tech-lead, tjenestedesigner og fullstack-utvikler. Sjøsatt en rekke virksomheter, og står bak flere innovasjoner.

Charlotte von Krogh

Charlotte von Krogh

Styre rådgiver

Charlotte har over 25 års internasjonal ledererfaring innen konsulentbransjen med hovedvekt på finans, strategisk planlegging og operasjonell effektivitet. Hun har omfattende internasjonal styreerfaring og brenner for å skape engasjement og arbeidsglede hos andre.

Inger Helene Melbye-Larsen

Inger Helene Melbye-Larsen

Kommunikasjonskonsulent

Inger Helene studerer maskiningeniør ved NTNU og har bakgrunn og interresse fra en rekke yrker. Hun har blant sittet i et styre, ledet flere komiteer og jobbet med markedsføring og kommunikasjon. Ved siden av studier engasjerer hun seg for mangfold, inkludering og rekruttering.

Digital plattform som forenkler rekrutteringsprosessen

Vårt nettverk blir ditt nettverk når vi jobber sammen. Aboard har samlet sett en relasjon og nettverk med svært mange ledere, talenter og styrekandidater i norsk næringsliv. 

Vi vet at kandidater til styreposisjoner synes det er vanskelig å vite hvor de skal henvende seg og har derfor utarbeidet et godt format på styreprofilen for våre kandidater, samt etablert et «hjem» for potensielle styrekandidater. 

La vårt nettverk bli ditt nettverk slik at vi kan bidra til riktig kandidat til morgendagens styre, økt verdiskaping i virksomheten og god dynamikk i styrerommet.

Øk sjansene dine for å ha innvirkning

Vi hjelper deg på veien til:

  • Et styre med mangfoldighet
  • Likestilte styremedlemmer
  • Bedre resultater

Vi er opptatt av å skape økonomisk vekst, sikre mangfold, dyrke innovasjon og skape mer bærekraftige samfunn.