Viktigheten av sikkerhet på styrenivå

Aboard samarbeider med Admincontrol om å profesjonalisere styrerom. Denne artikkelen er et utdrag fra en lengre artikkel de har laget. Les hele artikkelen om hvordan admincontrol bidrar med sikkerhet til styrerommet her:

https://blog.admincontrol.com/no/gode-grunner-til-velge-admincontrol-for-dokumentsikkerhet

Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er å beskytte dokumentene og dataene som styret behandler. Nye data fra IBM viser at den globale gjennomsnittlige kostnaden i forbindelse med datainnbrudd var 4,45 millioner dollar i 2023, noe som er en økning på 15 % sammenlignet med 2020. I tillegg kommer konsekvensene en lekkasje kan få for bedriftens omdømme.

Høytstående personer i organisasjoner står i første linje på denne slagmarken. Forskning fra Ponemon Institute viser at kriminelle i stadig større grad har fokus på toppledere og styremedlemmer når de gjennomfører sofistikerte cyberangrep, og de angriper også familiemedlemmene deres. Nesten halvparten av organisasjonene (42 %) oppgir at lederne og styremedlemmene deres har blitt utsatt for slike angrep i løpet av de to siste årene.

Dette skyldes delvis at toppledere og styremedlemmer har tilgang til konfidensiell selskapsinformasjon på høyt nivå. Det skyldes også delvis at selskapene forbedrer nettverkssikkerheten, noe som fører til at cyberangriperne i stedet må bruke målrettede personlige angrep for å finne menneskelige eller tekniske sårbarheter de kan utnytte.

Uansett årsak er det et tydelig behov for avansert beskyttelse av styrets dokumenter (både når de lagres, under overføring og når de er hos brukerne).

Fremtidssikre styrets arbeid

Uttrykket «sikkerhet er alfa og omega» har lenge vært en klisjé, men det er en realitet. Med sikkerhetstiltakene våre for dokumenter kan styret ditt arbeide på en effektiv måte med bedriftens mest konfidensielle informasjon, uten å bekymre seg for at de kan bli rammet av aktuelle og fremtidige sikkerhetstrusler. 

I tråd med dette gjennomfører vi regelmessige gjennomganger av sikkerhetstiltakene for løsningene våre og dokumentene, slik at vi kan være sikre på at de er oppdaterte. Vi garanterer for eksempel at all programvare og infrastruktur holdes oppdatert og beskyttet mot de nyeste truslene og alle sårbarheter. Vi gjennomfører regelmessig penetrasjonstesting ved hjelp av en uavhengig tredjepart. Og hvert år gjennomfører vi en årlig gjennomgang av informasjonssikkerheten ved hjelp av Deloitte. Den resulterer i en SOC 2 type II-rapport, som utstedes i samsvar med standarden ISAE 3000.

Vi overholder også ISO 27001:2013 –  den internasjonale standarden som beskriver mønsterpraksis for et ISMS (Information Security Management System). ISO 27001:2013-sertifiseringen er en kritisk test av alle leverandører av styreportaler fordi den dekker hele virksomheten, inkludert prosessene og produktene, og den er et bevis på fokuset på å levere overlegen sikkerhet for alle deler av tjenesten.

Når du velger Admincontrol, beskytter du ikke bare styret i dag – du fremtidssikrer det mot de mange nye cybertruslene som dukker opp kontinuerlig. Dokumentene dine er ikke bare trygge – de ligger hos en partner som alltid arbeider for å levere et best mulig produkt for kommunikasjon og sikkerhet på styrenivå.

Konklusjon Uovertruffen sikkerhet for styret ditt

I en verden der risikoene knyttet til datainnbrudd er høyere enn noensinne, er det svært viktig å sikre styrets mest sensitive verdier. Vi følger deg hvert skritt på veien, og vi tilbyr en totalløsning som gir omfattende sikkerhet på styrenivå og forbedrer styrets resultater.Skrevet av: Admincontrol

nb_NONorwegian