Snakk med oss:

Ønsker du å vite mer om styrerekruttering?

Aboard er en ny norsk styrerekrutteringstjeneste som finner riktig kandidat til morgendagens styre. Vi utfordrer tradisjonell rekruttering ved at vi har over 1300 kvalifiserte styrekandidater i vår database, samtidig som vi ved ethvert oppdrag sikrer oss ytterligere kandidater som aktivt melder interesse for ditt styre. Vi benytter egenutviklet teknologi for å matche den beste kandidaten med din virksomhets behov.

Aboard rekrutterer både styreledere, styremedlemmer, advisory board og valgkomitè.Du velger selv om  du kun ønsker en Shortlist med potensielle kandidater (kr 34 900), eller om du ønsker bistand gjennom hele prosessen gjennom vår tjeneste Mission (kr 89 900).

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med Charlotte von Krogh på telefon 900 99 419 eller e-post cvk@aboard.no

Les mer om våre produkter og tjenester på www.aboard.no

Charlotte von Krogh
Styrerådgiver

Charlotte har over 25 års internasjonal ledererfaring innen konsulentbransjen med hovedvekt på finans, strategisk planlegging og operasjonell effektivitet. Hun har omfattende internasjonal styreerfaring og brenner for å skape engasjement og arbeidsglede hos andre.
en_GBEnglish