Snakk med oss:

Ønsker du å vite mer om styrerekruttering?

Aboard er en ny norsk styrerekrutteringstjeneste som finner riktig kandidat til morgendagens styre. Vi utfordrer tradisjonell rekruttering ved at vi har over 1300 kvalifiserte styrekandidater i vår database, samtidig som vi ved ethvert oppdrag sikrer oss ytterligere kandidater som aktivt melder interesse for ditt styre. Vi benytter egenutviklet teknologi for å matche den beste kandidaten med din virksomhets behov.

Aboard rekrutterer både styreledere, styremedlemmer, advisory board og valgkomitè.Du velger selv om  du kun ønsker en Shortlist med potensielle kandidater (kr 34 900), eller om du ønsker bistand gjennom hele prosessen gjennom vår tjeneste Mission (kr 89 900).

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med Ida Melbye-Larsen på telefon 91518077 eller e-post rekruttering@aboard.no

Les mer om våre produkter og tjenester på www.aboard.no

Ida Melbye-Larsen
Partner og daglig leder

Ida har betydelig erfaring med strategiutvikling, endringsledelse og organisasjonsutvikling. Er styreleder og styremedlem i flere selskap.
nb_NONorwegian