Oppsummering SHE 2024

Aboard har vært på SHE Conference 2024! Det ble en innholdsrik dag med mye spennende samtaler og folk på stand. Årets program for konferansen var veldig imponerende, og vi gleder oss allerede til neste år. 

Under konferansen holdt Ida Melbye-Larsen og Ben Christensen workshopen “The hunt for diversity in boards”. Her fikk alle deltakerne en “live” simulering av styresammensetning. Familiestyret i den hypotetiske bedriften ble styrket med en styreleder, og to sterke kandidater. I etterkant ble det en god dialog med spørsmål og innspill rundt styrerommet. Takk til alle som deltok!

Gjennom dagen fikk vi mange besøkende på vår stand. Det var spennende å bli kjent med både nye og kjente kandidater, i tillegg til flere interesserte bedrifter. Vi hadde mye moro med vårt oppsett av et utdatert, og kanskje litt slitent styrerom. Disse dukkene har nå deltatt på flere konferanser, og gir en like god dialog hver gang! 

Under konferansen gjennomførte vi konkurranse om gratis styrerekruttering fra Aboard. Den heldige vinneren ble Stretch Engage og vi gleder oss til å begynne rekrutteringen! Vervet vil etterhvert publiseres og vi ser frem til å rekruttere til rollen!

Vi er veldig stolte av å få være partnere av en så viktig konferanse som SHE og gleder oss til neste år. Takk til alle som kom innom oss! 

Skrevet av: Inger Helene Melbye-Larsen  | 17.04.24

nb_NONorwegian