Aboards samarbeid med Nordic Family Office

Nordic Family Office er et kompetansesenter for eiere av familieselskaper. Vår erfaring er at en bevisstgjøring av eierroller og ansvar har stor betydning for den videre utviklingen av både eierskapet og selskapet. Vi jobber med å profesjonalisere eierskapet til familieselskaper og tilbyr et bredt spekter av rådgivning, kompetanse og praktisk læring med skreddersydde løsninger for den enkelte famile.

Vårt team har over 30 års erfaring med å jobbe nært eierne og ledelse av familieselskap, hvor god eierstyring og familiedynamikk er i fokus. Vi forstår de unike utfordringer som oppstår når arbeidsforhold krysser familieforhold og brenner for at familieselskapene skal lykkes. Vi hjelper eiere og neste generasjons eiere med å håndtere spørsmål som er kritiske for at neste generasjon skal lykkes i å drive selskapet videre.

Hvorfor samarbeide med Aboard

«Gjennom vår samarbeidet vil vi i Nordic Family Office få en forretningsorientert samarbeidspartner som kan bidra til at familieselskaper lykkes med å få på plass et styret som kan optimalisere sitt arbeid. Samtidig vil Nordic family Office nå et bredt spekter av familier som vi kan bistå med vår kompetanse. Vi ser frem til et konstruktivt og hyggelig samarbeid»

nb_NONorwegian