Vår rekrutteringsprosess! Med utgangspunkt i HER

Vi har hatt den utrolige gleden av å samarbeide med HER – Hun Etablerer Ressursprogrammet, en eksepsjonell plattform som arbeider for likestilling og mangfold i næringslivet. Gjennom en engasjerende og spennende rekrutteringsprosess har vi fått muligheten til å bli en del av HERs visjon og hjelpe dem med å forme sin fremtid.

Rekrutteringsprosessen har vært en fantastisk reise, og vi vil gjerne dele med dere hvordan vi har jobbet sammen med HER for å finne det perfekte tilskuddet til det nye styret.

🚀 Steg 1: Behovsavklaring og Kravspesifikasjon

Første trinn var å bli kjent med HERs mål og behov. Vi hadde dyptgående samtaler med HER-grunnleggerne for å forstå organisasjonen og deres fremtidsplaner. Dette dannet grunnlaget for en nøyaktig kravspesifikasjon som ville guide søket etter den rette kandidaten.

📝 Steg 2: Annonsering og Engasjement

Vi utformet en annonsetekst og delte den på plattformen vår. Responsen var utrolig og engasjementet var eksepsjonelt høyt. HERs misjon resonerte sterkt hos mange, og det var tydelig at det de gjør, har stor betydning.

🎙️ Steg 3: Samtaler og Screening

Vi gjennomførte samtaler med en rekke dyktige kandidater som meldte sin interesse. Mange gode og kompetente kandidater gjorde denne delen av prosessen utfordrende, men etter en grundig screening identifiserte vi de som best kunne oppfylle HERs behov. Disse kandidatene ble nøye vurdert og diskutert.

📋 Steg 4: Shortlist og Anbefaling

Vi opprettet en shortlist av de mest passende kandidatene og presenterte en overordnet rapport til HER. Vi hadde en produktiv diskusjon om hver kandidat, og sammen valgte vi de som best matchet HERs visjon og mål.

🗣️ Steg 5: Avslutning og Veiledning

Vi overførte shortlisten til HER og hjalp dem med å planlegge den neste fasen av rekrutteringsprosessen. Vår reise sammen var full av profesjonalitet og samarbeid, og vi ser frem til å fortsette å følge med på HERs utvikling.

Dette er bare en del av den utrolige opplevelsen vi hadde med HER. Vi brenner for slike prosesser og takker for tilliten HER har vist oss. Det er spesielt gøy når vi får tilbakemeldinger som dette:

«Spennende, profesjonelt og ryddig – tusen takk!!»

Vi ser frem til å hjelpe enda flere organisasjoner med å finne sine ideelle styremedlemmer i fremtiden.

Takk for at dere er med oss på denne spennende reisen!

Skrevet av: Maria Myhre | 27.08.2023

nb_NONorwegian