SHE Conference

Vi var på SHE-konferansen 19. april!

Vi i Aboard hadde gleden av å møte så mange engasjerte mennesker under SHE, og hadde mange spennende samtaler med de som var innom oss. Takk til alle som snakket med oss, og ikke nøl med å kontakte oss om du har noen spørsmål. Engasjementet var fantastisk!

SHE-konferansen 2023 hadde fokus på å styrke forskjeller og samlet en imponerende gruppe talere og bidragsytere. Vi er stolte av å ha satt dette temaet på agendaen og hadde gleden av å gjennomføre en workshop tilknyttet tematikken. Det var fantastisk å ha så mange gode spørsmål underveis. Uten samtaler og ulike perspektiver vil det ikke bli utvikling – så la oss fortsette å snakke med hverandre.

Som nevnt på workshopen vi gjennomførte: «Styret er ikke et system du kan anvende» → Det er noe vi ønsker å endre på!

Det er rom for flere mennesker rundt bordet!💡

Styr opp styrebordet med mangfold!

nb_NONorwegian