Tilbud fra Orgbrain

Orgbrain gir Aboard anledning til å tilby deltagere på She Conference 2023, et
spesielt godt tilbud på kompetanseheving som er nyttig for styremedlemmer, eller de
som ønsker fremtidige styreverv.

Tilbudet gjelder tilgang til Orgbrain Academy, som inneholder:

1). Digital styreskole/sertifiseringskurs.
20 moduler, tatt frem av Orgbrain i samarbeid med EY, som gir god grunnleggende kompetanse i styrearbeid, og anledning til å ta eksamen på 40 min og 40 spørsmål etter endt kurs, med tildelt kursbevis.

2). Styrebibliotek.
Samling av nyttige veiledere, e-bøker og webinarer, samt bloginnlegg, som Orgbrain har laget i samarbeid med utvalgte partnere.

3). Maler
Samling av nyttige maler som styret og administrasjonen kan bruke i det daglige, som Orgbrain har laget i samarbeid med utvalgte partnere. Tilgang gis til Orgbrain Academy, med alt innhold, for 6 mnd fra etablering. Pris: 2990 kr, inklusive moms.

Tilbudet gjelder personer/selskaper som melder sin interesse via Aboard, eller henviser til å ha fått tilbud av Aboard, når de kontakter Orgbrain. Tilbudet er gyldig til ut Mai 2023. Eventuelle interessenter må gjerne kontakte Orgbrain, direkte eller via Aboard, for å få en demonstrasjon av innholdet i Orgbrain Academy, før kjøp.

For mer om Orgbrain, kan man lese her.

Tlf: 22 12 00 28
nb_NONorwegian