Medlemsmøte med StyreAkademiet

11. oktober satte StyreAkademiet Oslo bærekraft, som et prioritert styreansvar, på agendaen. Med på laget hadde de fått med seg to flotte foredragsholdere: Peter Wesenberg (Tidligere styreleder Høyskolen Kristiania) og Turid Solvang (Eier og leder av Future Boards). Begge to leverte fra øvserste hylle og aktualiserte temaet gjennom caser og eksempler fra eget liv og observasjoner. Det er som Turid beskrev det: «Styrene er det viktigste som finnes – for virksomheter – ja, for hele kloden.». Vi i Aboard sier tusen takk for at vi fikk delta og oppfordrer flere til å ta del i styredebatten. Vi er en stolt samarbeidspartner med StyreAkademiet og ser frem til flere medlemsmøter.

StyreAkademiet er en landsdekkende, ideell forening for fremming av godt styrearbeid og har som mål å bidra til bedre styrerettet kompetanse i eierskap, styre og ledelse.

nb_NONorwegian