Oppsummering Drivkraft 2024

8 januar 2024 ble styrekonferansen Drivkraft arrangert for første gang! Dette ble et vellykket arrangement med mange gode diskusjoner rundt styrerommet! Fokuset gjennom kvelden var på læring, utvikling og selve drivkraften bak verdiskapende styrearbeid.

Eventet var delt i fire hovedtemaer med stor bredde i foredragsholderne. Vi var innom Balanse mellom kontroll, risiko og utvikling i styrerommet, Teknologi: Datasikkerhet og kunstig intelligens, Mangfoldighet og Styreundersøkelsen 2023. Det var en positiv atmosfære gjennom kvelden, spesielt spennende var engasjementet og spørsmålene som ble stilt i salen. 

Kvelden program så slik ut:

«Balanse mellom kontroll, risiko og utvikling i styrerommet» med Ingar Bentsen, the factory

Debatt: Balanse med Anniken Ramse (Seland Rödl), Sven Christian Apenes (OptraRisk) og Katarina Asting (Styreleder / Styremedlem). Debatten ledet av Ida Melbye-Larsen (Aboard).

Teknologi: Datasikkerhet og kunstig intelligens med Møyfrid Øygard (Admincontrol), Ole Martin Refvik (Admincontrol) og Elin Hauge (Aboard)

Mangfoldighet: Inkludering, kultur og verdiskaping med Lisa Cooper og Winnifred Johansen

Styreundersøkelsen 2023: med Øistein Grevskott-Larsen (Aboard)

Avslutning, mingel og boksignering: Vi avlsuttet kvelden med mingel med Aboard og våre samarbeidspartnere i tillegg til en boksignering med Winnifred Johansen

Tilstede og deltakende var flere av våre samarbeidspartnere: AdminControl, OptraRisk, Helmr og Advokatfirmaet Seland Rödl & Partner 

Under konferansen fikk vi anledning til å møte mange kompetente og engasjerte kandidater og interesserte! Vi opplever at mange har interesse for produktet vårt, personlig utvikling og et brennende engasjement for styrerommet. 

Aboard får mange spørsmål – hvordan kan jeg bli aktuell og få styreverv? Vårt beste tips er da: søk på de vervene hvor DU føler du kan bidra og som passer deg, ikke bare søk for å søke. Flere tips finner du rundt på våre kanaler og mer utvikling og læring kan du finne blant våre mange artikler under “innsikt” på nettsiden vår eller her.

Vi i Aboard-teamet gleder oss til fremtidige eventer og neste Drivkraft konferanse!

For en oppsummering av vår egne “Styreundersøkelsen 2023”, der vi har undersøkt og skapt statistikk på sentrale elementer av styrerekrutteringer med ulike perspektiver, se artiklen nedenfor.

Lenke: https://aboard.no/2024/02/01/aboard-styreundersokelse-blant-norske-virksomhetsledere/ Skrevet av: Inger Helene Melbye-Larsen | 23.01.24

nb_NONorwegian